1. Anasayfa
  2. Webcast

Webcast’e Davetlisiniz: One Note 2010


0

Office 2010 ailesinin az bilinen ancak en yetenekli bireyi diyebileceğimiz OneNote 2010 ile neler yapılabileceğini Office Systems MVP’si Ahmet Uygur’dan dinleyebileceğiniz webcast 07 Ocak  Cuma  saat 10:00 da başlayacak.

Sadece not almak değil , tüm uygulamaları üzerinde taşıyabilen ve farklı pek çok kaynağı bir arada  tutabileceğiniz bir platform sunan OneNote 2010’u her yönüyle dinlemek için webcastimizi kaçırmayın!

Katılım bağlantısı :

https://msevents.microsoft.com/CUI/WebCastEventDetails.aspx?EventID=1032474332&EventCategory=4&culture=tr-TR&CountryCode=TR

Tarih : 07 Ocak 2011 Cuma 10:00

Sunan  : Ahmet UYGUR (MVP)

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    harika_
    Harika!!
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_iyi
    Çok iyi
  • 0
    sevdim_
    Sevdim!
  • 0
    bilemedim_
    Bilemedim!
  • 0
    olmad_
    Olmadı!
  • 0
    k_zd_m_
    Kızdım!

Ertan Gülen 1986 istanbul doğumludur. 10 yılı yakın bir süredir bilişim sektörünün içerisinde farklı rollerde görev almaktadır. Bilge Adam BTA‘da eğitmenlik ve danışmanlık, Microsoft Türkiye'de Server and Tools ekibinde İş Ortakları Teknoloji Danışmanı, Avnet Türkiye'de Microsoft ürünlerinden sorumlu teknik danısman gibi görevlerde bulunmuştur. Netaş Telekomunikasyon AŞ bünyesinde Kurumsal Uygulama Çözümleri uzmanı olarak çalışmaktadır.Son dönemin yükselen trendlerinden bulut teknolojileri ile ilgilenmekte, sanallaştırma ve system center projelerinin planlamasında görev almaktadır.Azure ile çok farklı projelere imza atmakta ve farklı sektörler için bulut çözümleri üretilmesine katkı sağlamaktadır.MVP: Hyper-V (2012-2013- 2014 ) MCSE: Private Cloud vExpert : (2011) Hp AIS, ASE gibi sertifikalara sahiptir.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Tıklayın, üyemiz olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi siz olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir