1. Anasayfa
  2. Haberler

Huzurlarınızda System Center Service Manager 2010


0

System Center ailesine yeni katılan bir ürün olan Service Manager 2010 sonunda piyasaya çıktı. System Center Service Manager 2010, BT hizmet yönetimine otomatik olarak adapte olarak kurumunuzun gereksinimleri için bir platform ortamı sunar.

Modern IT yardım masası ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan System Center Service Manager kuruluşlara olay, problem gibi gerçekleşen işlemleri kolay aranır hale getirerek iyileştirme ve yönetim güçü saptama gibi yetenekler sunar.Service Manager, olay ve problem çözümleri, kontrol yönetimi ve varlık yönetimi gibi konular hakkında çözüm tabanı sağlar. Configuration Management Database (CMDB) aracılığı ile active directory domain servisleri, System Center Configuration Manager ve System Center Operation Manager’ dan otomatik olarak gerekli bilgileri alır.

System Center ailesinin bu yeni ferdi hakkındaki webcastler ve diğer inceleme yazıları ile makaleler MsHowto ailesi tarafından yakın zamanda sizlere sunulacaktır.

Kaynak: Microsoft, Mustafakara.net

Bu İçeriğe Tepkin Ne Oldu?
  • 0
    harika_
    Harika!!
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_iyi
    Çok iyi
  • 0
    sevdim_
    Sevdim!
  • 0
    bilemedim_
    Bilemedim!
  • 0
    olmad_
    Olmadı!
  • 0
    k_zd_m_
    Kızdım!

Burak Ceylan 1981 yılında Sivas'da doğdu. 1998 yılında öğrenimine başladığı İstanbul Üniversitesi Sualtı Teknolojisi Bölümü, bilgisayar ile olan tanışıklılığında bir dönüm noktası oldu. MCSE:2003 sertifikasına sahip olan Burak Ceylan şu an özel bir kuruluşta Teknoloji Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Tıklayın, üyemiz olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi siz olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir