[quote author=davudows link=topic=17.msg61#msg61 date=1154592224]
Teknik ingilizce biraz daha farklı... teknik terimleri bilmek çok önemli,bende bu konuda biraz eksiğim,şuan Bir eğitim kurumunda MCSE eğitimi almaktayım,gerçekten emreaydın ve önder arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum.. bilmiyorum ben belki işin içinde olduğumdanmıdır,bana eğitim yetersiz geldi... kit lerdeki eğitim de daha fazla bilgi öğrenebilirsin..

eğer türkçe kaynak istersen

http://www.netkitap.com/ayrinti.asp?id=47735

önerebilirim...
[/quote]

Güzel bir kitap. Fakat kitabın başında Network Essential kötü olmuş en azından Network Topolojilerinin resimlerini verebilirlerdi. Belkide ben her kitapta görmeye alışık olduğum için osi'de IP hesaplamayı göremedim. Çok başka bir yere konu olarak koymuşlar. RRAS biraz dar tutulmuş. Gerçi Windows'u Routing ve Nat için hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmem. Shadow Copy Restore resim koysalar güzel olurdu. Çünkü bir keresinde benim çok işime yaramıştı. RAID konusu pek önemsenmemiş gerçi RAID kart kullanıldığını serverlarda esasa almak gerek. Kitabın sonunda terimler sözlüğü unutulmuş.
Network bilgisi olan bir kişi için tavsiye edilebilecek bir kitap değil. Ama DNS - Active Directory konularını güzel anlatmış.