[quote author=balacam link=topic=17.msg48#msg48 date=1154517639]
Sistem Mühendisliği konusunda sertifika almak istiyorum. Ancak hangi kurs ( Netron, Bilge Adam vb. ) bana daha faydalı olacağına karar veremedim. Arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi sunmanız mümkün mü...
[/quote]

merhaba ben o saydığın kurumlardan birine gidiorum satış departmanları işinde oldukça ii oldukça pahalı eğitimler. :-X eğitim her konuda eğitim verilio zaten başta sana eğitimin içeriği hakkında bilgi veriolar. ama bu konularda biraz bilgi sahibi olursan daha ii olur. biraz bilgin olmadan gidersen sadece vakit öldürürsün sınıfımdaki arkadaşlarımdan biliorum. ayrıca orda aldığın eğitim bir holding de kuracabileceğin şeyler KOBİlerde böle şeyleri kullananlar var ama genelde onlar maliyetten kaçmak için ilkel yolları tercih ediorlar. :'( Anlayacağın oraya meslek edinmek için gidersin alırsın eğitimi gidersin bi iş görüşmesine işe alınırsın birden hayal kırıklığı ile de karşılaşabilirsin. :'( Ama bunların önemi yok herşey sende bitio kursa gidersin eğitim alırsın eksik kaldığını düşündüğün yerlerde de internette çok döküman var onlardan yararlanırsın. bu kursların eğitim içerikleri hemen hemen aynı fark yok. sınavlara gelince sınavları yaparsın onları da kafanda sorun etme bence. sen işi öğrendikten sonra sınav için kolay bir yol bulacaksın kursta. :P ;D :-[ neyse sana kolay gelsin...