merhaba arkadaslarkafam karıstı demıssın serkan arkadasım eger bir temelınız war ıse cdlerdenm e-booklardan bunları ogrenebılırsınız yanlız dırek olarak cdlerden baslamak bu ıse sıze sadece yuzeysel bır bılgı kazandıracaktır.Bu ıslerı o kadar kolaya ındırgemeyın sakın.Kurslardan baslamak en idealidir.Egerki bu dalda ılerlemek ıstıyorsan hem egıtımını alman hemde kendı caban gerekır.Ben bilişim egıtım merkzınde egıtım alıyorum daha 1 ay oldu ama dedıgım gıbı sadece kurslarda egıtım almak degıl senın azmın de cok onemlı kursa gıdıyorum kesın bı yere gırcem dıyerek ılerlemez bu ıs cıddıyet ıster.

kafam karıstı demıssın serkan arkadasım eger bir temelınız war ıse cdlerdenm e-booklardan bunları ogrenebılırsınız yanlız dırek olarak cdlerden baslamak bu ıse sıze sadece yuzeysel bır bılgı kazandıracaktır.Bu ıslerı o kadar kolaya ındırgemeyın sakın.Kurslardan baslamak en idealidir.Egerki bu dalda ılerlemek ıstıyorsan hem egıtımını alman hemde kendı caban gerekır.Ben bilişim egıtım merkzınde egıtım alıyorum daha 1 ay oldu ama dedıgım gıbı sadece kurslarda egıtım almak degıl senın azmın de cok onemlı kursa gıdıyorum kesın bı yere gırcem dıyerek ılerlemez bu ıs cıddıyet ıster.