-
Ynt: Windows (7)Seven-Sevmeyen
Şimdi siz bir kullanıcı olarak çok fazla ayrıntıya dikkat etmişsiniz ve kendi istediklerinizden fazlasıyla örnekleme yapmışssınız.Microsoft milyonlarca müşterisi olan bir şirket ve her müşterinin fikirlerini alıp ona uygun ar-ge çalışması yapıp ortaya yeni bir işletim sistemi çıkartıyorlar.Bunu yaptıktan sonra işletim sisteminin release olmadan önce birkaç farklı versiyonunu yayınlayarak kullanıcılar üzerinde test ediyorlar.Biz 7 ilk çıktığında 512 mb ram ile çalışan p3 bir makina üzerine kurulum yapmıştık.Böyle bir konfigurasyona rağmen gayet başarılı bir sonuç elde ettiğimizi belirtmek isterim.
Makinanızın konfigurasyonu ve bunun işletim sistemi uyumluluğu hakkında bir fikrim yok ama yaptığımız çalışmalarda bahsetmiş olduğum gibi başarılı sonuçlar elde ettik.Yaptığınız testi Microsoft' a feedback olarak dönerseniz bunu dikkate alacaklarını ve gerekli çalışmayı yapacaklarını düşünüyorum.
Sonuç olarak herkes 7' den Vista'dan ya da xp' den memnun olmak zorunda değil.Önceki yazımda belirttiğim gibi kullanıcılar ve şirketler ihtiyaçları doğrultusunda yeni işletim sistemine geçiş yapacaklar ve yeni ürünün özellikleri kullanıcılara hitap ediyorsa bu geçiş süreci daha kısa olacak.
Teşekkürler.