Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Exchange 2010 EMC ve EMS baglanamıyor ve OWA virtual directory kayboldu

  1. #21

    Standart Ynt: Exchange 2010 EMC ve EMS baglanamıyor ve OWA virtual directory kayboldu

    Merhaba,

    Dediğiniz gibi yaptım ve en son komut ile Yeni Bir Exchange Forest olusturarak EMC baglanabildim.
    Daha önce belirttiğiniz gibi Yeni Exc. sunucuma Mailboxları çekip eskisini uninstall edeceğim.

    en başından beri (yaklaşık 2 haftadır )göstermiş olduğunuz sabıra ve ilgiye çok teşekkür ederim.
     

  2. #22

    Standart Ynt: Exchange 2010 EMC ve EMS baglanamıyor ve OWA virtual directory kayboldu

    İşe yaradığına ve çözüm bulmanıza çok sevindim.

    Sorun yaşarsanız biz herzaman buradayız yine bekleriz.
     

  3. #23

    Standart Ynt: Exchange 2010 EMC ve EMS baglanamıyor ve OWA virtual directory kayboldu

    Hocam Merhaba tekrar

    Mailboxları tasıdım ve sisem calısmaya basladı,
    kullanıcıların outlooklarında exchange ayarlarını tekrardan yaptım.
    outlooklar belirli zaman aralıklarında kullanıcı adı ve şifre sormaya basladı.
    bu konuda ne yapabilirim ?
     

  4. #24

    Standart Ynt: Exchange 2010 EMC ve EMS baglanamıyor ve OWA virtual directory kayboldu

    Sorun internal sertifikada autodiscover kaydının olmamasından.
    Aşağıdaki makalede yazanları uygularsanız sorun çözülür.

    http://mshowto.org/exchange-server-2...etimi-699.html
     

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 8
    Son Mesaj: 04-24-2014, 07:13 PM
  2. Uag 2010 – tmg 2010 – exchange 2010 kurulum yapılandırma
    By emreaydin in forum Exchange Server
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 10-14-2012, 06:15 PM

Yetkileriniz

  • Konu Açma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Hakkımızda
MSHOWTO, herhangi bir firma ya da kuruluş ile bağı olmayan bağımsız teknik bir topluluktur.
Sosyal Medya Linklerimiz