Tekrar Merhaba,

Belirmekte büyük yarar gördüğüm bir husus var. Ben daha bahse konu şubeye giderek soruna bakmadım. Şubedeki arkadaşın anlatmasına göre konu açtım. Gitmeden önce çözümleriniz ile ilgili bilge almak istemiştim ama cevap gelmediğine göre ben sorunu doğru olarak anlatamadığımı düşünüyorum.

Ayrıntılı olarak anlatıyım.

Bir şubede 4 Adet Pc var. Client isimleri MK1, MK2, MK3, MK4. Her PC'nin LPT1 portunda OKI printer var. Printer isimleri:
PC-Printer
MK1-MK1IBM
MK2-MK2IBM
MK3-MK3IBM
MK4-MK4IBM
Merkezde Terminal Server var. IP adresi 192.168.1.202 Default Terminal Server Portu 3389 kullanıyor.
Şubedeki 4 PC Terminal Server'e ADSL üzerinden bağlanıyor. Terminal Server'de 4 PC'nin OKI printeri görünüyor.
Terminal Server'a eklenmiş olan MK1IBM,MK2IBM,MK3IBM,MK4IBM printerlara paylaşım veriliyor.
MK1IBM yazıcı için Paylaşım adı MK1IBM,
MK2IBM yazıcı için Paylaşım adı MK2IBM,
MK3IBM yazıcı için Paylaşım adı MK3IBM,
MK4IBM yazıcı için Paylaşım adı MK4IBM

Terminal server'de ki dört kullanıcının masa üstünde batch dosyası var.
Birinci kullanıcı yani MK1 için hazırladığım batch dosyasındaki komut "NET USE LPT1 \\192.168.1.202\MK1IBM /PERSISTENT:YES"
İkinci kullanıcı yani MK2 için hazırladığım batch dosyasındaki komut "NET USE LPT1 \\192.168.1.202\MK2IBM /PERSISTENT:YES"
........

Batch dosyasına en son hangi kullanıcı çalıştırırsa bütün printler onun printere gidiyor. Yani olması gerektiği gibi herkes kendi printerinden döküm alamıyor.

Şubeye gittiğimde denemek için bildiğiniz başka bir yöntem var mı ?

Saygılar