Merhaba,
işlerin dolambaçlı yollara girmesi konusunu SMS in nasıl çözeceğini anlayamadım. Bildiğim kadarıyla SMS ile envanter ve patch yönetimi yapılabiliniyor. Benim istediğim şey AD reorganizasyonu. AD yönetimini SMS yapabiliyormu ?
Şirketin SMS alma planını en azından bu sene için yapmadığını biliyorum. Bu nedenle bu yönetimi SMS olmadan yapmak durumundayım.
RIS kurulumunu ve yönetimini aktif hale getirdim. Döküman önerin için çok teşekkür ederim ancak şimdilik standart windows kurulumunu network üzerinden yapabiliyorum. Ancak unattend konusunda bazı eksiklerim var. onuda şu impementasyon bitince ele alacağım.
İlk yazdığım sorumu daha baside indirgersek, ben OU lar içine oluşturduğum security gruplarına policy uygulamak istiyorum. Ancak, OU lar içinde User yada Computer accountları değil, onların member 'ı oldukları security grupları olacak. Mümkün müdür ?
Teşekkürler