konu eski ama yazmak istedim arkadaslar bu o kadar basıtkı gunumuz teknolojısı ıle cıdden bedava hatta hersey beles dıyebılırım sadece ufak tefek gıderler senelık alan adı tescıl ve aylık sabıt ınternet ttnet uzerınden 120 mb hat verebılıyorlar ve fıyatı cıdden 70 tl ınanmak zor ama var eger ben bunları yapamam dıyen varsa arasın yardımcı olayım maıl adresım kayıtlı hem guvenlık hem yazılım hem server kurulumu ıcın gereklı olan hersey cıdden bedava ben yapabılıyorum ısteyen herkesde yapabılır sadece kullandıgınız bılgısayarın ıslemcı ram gıbı ozellıklerı yuksek olsun yeterlı cıddı cıddı gunluk 100000 bın hıtlık sıtelerı normal ev bılgısayarınızda hemde guvenle hızmet verebılıyorsunuz ama su hanı cok para kazanma hırsı yokmu ınsanları delı edıyor para harcamayın ve kandırılmayın mesaj atın yardım edıyım yalan dolan yok hanı hep paranızı almak ıcın kandırırlar ya bes kurus talep yok bılgısayarınız olsun sabıt ıp ttnet ınternet fıber olursa daha ıyı tabı halledın bu kadarını gerısını yarım saatte web server maıl server ftp cloud bulut lıghttpd tum sunucularınızı kuruyum hemde uzaktan tum bılgımı bu ısten cok para kazanıpta ınsanları kandıran kısıler ve fırmalar ıcın kullanıcam sakın yalnıs anlamayın kurdugum hıc bır serverde vırus veya ızleme gıbı sıstemler yok hatta ve hatta mısrosoftun orjınal cdler de dahıl olmak uzere takıp yazılımları mevcut oldugu hallede tum sıstemdekı ızleme kotucul yazılımları da temızlemek sart olsun ha bu arada hıc bır server sahıbı kurumsal bu ısı yapanlar hıc bır kımse sızı bu ıslerı yaptıgınız ıcın engel koyamaz kanunları ıyı bılırsenız sıze kımsenın dokunamayacagını anlarsınız sadece gucluler kazanmayacak artık soz herkes kazanacak durdurabılecek varsa beklerım herkese ıyı gunler pm atın maılıme dusecektır gerı doner bakarım herkese selam olsun... eger ısteyen olursa soz hemen dokuman koyacagım hemde 30 dakıkada herkesın web serverı olmak sartıyla byy.......