merhabalar aşağıda biraz daha açıklamalı olarak yazdım.
- Wsus taki bilgisayarımlan bazıları 26 update yada 45 update gibi değişik rakamlarda update ihtiyaç olduğunu söyliyor. (all computers kısmında sarı ünlem işareti olanları tıkladığımda alt tarafta yazıyor)
Bu bilgisayarların hangi updateleri eksik olduğunu nasıl anlarım ki o updateleri tekrar süreyim?
- gene yanı ekranda beyaz yuvarlak içinde İ işareti ile belirtilen bilgisayarlar ise belli gün aralıklarında 15 gün yada daha fazla süre ile herhangi bir durum rapor etmediğini söylüyor. bu bilgisayarların neden iletişim kuramadığını nasıl anlayabilirim?
- Son olarak wsus ta all computers sekmesi içinde any durumunda refresh yapıyorum yukarıda (393 computers of 393 shown, 393) yazıyor. yani toplam 393 bilgisayar görüyor. Biz Symantec End point protection kullanıyoruz. sep kurulu bilgisayar sayım ise 439 bu aradaki 46 bilgisayarı neden göremiyorum? (domain policy de wsus için gerekli policy ayarları yapıldı)
Biraz uzun oldu ama bu sıkıntıları çözemedim. wsus ile ilgili türkçe yada ingilizce bir kitap yada link verebilirseniz oradan da araştırmayı isterim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Not: Eğer yukarıda eksik bilgiler varsa başka bilgileri de sizlere sunabilirim. iyi çalışmalar