3 adet server var. bunlardan biri data biri posta biri isa görevi yapıyor. işletim sistemleri w2003 server... isa olarakta 2004 server var. Kullanıcılarda password policy yapılandırmak istiyorum. fakat uyguladığım policy bir türlü aktif olmuyor. gp management bölümünden baktığımda gp results kısmından baktığımda hiç bir computer ve user policy uygulanmadığı yazıyor. Ayrıca client kısmıdan gpresult ile baktığımda da yine aynı şeyi görüyorum. Derdim karmaşık şifrelemeyi devreye alıp şifre uzunluğunu 7 karakter yapmak. Bununla ilgili default domain policy dahil olmak üzere kendimde ayrı policy ler uyguladım. Fakat maalesef bir sonuca ulaşamadım. en son az önce client event larına baktığımda 1030 ve 1054 hatalarını görüyorum. Bu hatalarla ilgili yaptığım araştırmalarda dns ile ilgili olabileceği belirtilmiş ama client larda tek local dns tanımlı ve bu hata haricinde bir sorunum yok. İsa2004 bu soruna yol açıyor gibi bir his var içimde Ama bu sorunun kaynağını bir türlü tespit edebilmiş değilim. Bu konudaki tecrübe ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım.
Şimdiden teşekkürler.

vermeyi unuttuğum bilgi olarak şunları eklemek istiyorum. data domain controller posta additional dc ve isa ise member server olarak çalışıyor.