merhaba;
bu konunun üzerinden epey bir zaman geçmiş ama benim bir sorum olacak. ben şuanda isa 2004 kullanıyorum aynı zamanda makinade GFI webmonitor4.0 var. burada download öncesi gfi virus taraması yapıyor, yani windowsun kendi kaydetme ekranı çıkmadan önce gfi tarıyor. ben aynı makinaya birde bsplitter kurdum ancak webmonitorun download arayüzünden mi kaynaklıı yoksa bs nin ayarlarını mı eksik yaptım bilmiyorum ama download kotası belirliyemiyorum. bu ilk problemimdi.(belirliyorum ama etkisi olmuyor).
ikincisi ise webmonitor ile ilgili programın özelliği isa üzerinden geçen son 2000 kayıdı user history olarak tutması. ancak user historyde bakıldığı zaman kişi mshowto sitesine girdi diyelim, bana ekranda ne varsa hepsinin adını veriyor yani bütün *.gif ler,*.jpgler sayfa da ne varsa alt alta domain\username----ip-----send/recieve-------time-----page olarak listeliyor.yani sayfa başına 40 dan fazla satır oluyor, ancak kullanıcı sadece bir sayfaya erişim sağlamış oluyor.bu durudsa webmon 2000 kayıdı kullanıcıyı ve ana sayfayı mı tutuyor yoksa sayfadaki *.gifleri *.jpgleride mi bir kayıt olarak tutuyor?
teşekkürler iyi çalışmalar.
(biliyorum konu isa download hızları ama bs ile ilgili konuyu burada bulabildim bunun için ayrıca özür dilerim)