Öncelikle yapınız ile ilgili bir çok soru var 2 adet CAS sunucu CAS Array yapısı kullanarak load balance yapıyormu ? (2013 de CAS Array yapısı bulunmadığı için sorulması gerekiyor)
Certifika yenilememe gerek varmı demişsiniz . Sertifikanız iç networkte ki bir CA'den mi alındı yoksa public bir CA 'den mi (Publicten aldıysanız yeni sunucu ismi verirken SAN ' daki adreslerden birisi kullanılabilir. İç networkte ise sertifika yenilenebilir)
OWA adresinde hiç bir değişiklik olmaz Host A kaydını yeni sisteminde CAS hizmetini vericek sunucu ip adresi ile editleyebilirsin.
DAG oalyınıda erkan beyin söylediği gibi halledebilirsiniz. Sonrasında diğer nodeları sistemden kaldırıp yeni 2013 MBX i DAG'a dahil edebilirsiniz.





