2003 Sunucuma 4 adet bağdaştrıcı taktım ve bunları köprüleyerek kullanmak istiyorum.
Soru: Birden fazla köprü oluşturabilirmiyim?
2 etherneti birbirleriyle kalan 2 tanesinide kendi aralarinda bridge yapabiliyor olmaniz gerekli.
Emre AYDIN
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
ağ bağlantıları içinde iki etherneti seçip üzerinde sağ tuşla tıkladığımızda köprüle diye bir seçenek çıkıyor. benim anlatmak istediğim burada ben sadece 1 adet köprü bağlantısı oluşturabildim. linux üzerinde istediğin kadar ayrı köprü yapabiliyorsun. mesela 4 adet ethernet bağdaştırıcımız var. 1 ve 2 nolu kartları ayrı köprüleyeceğim 3-4 nolu kartları ayrı köprüleyeceğim.
[quote author=Emre Aydin link=topic=1333.msg4935#msg4935 date=1224503021]
2 etherneti birbirleriyle kalan 2 tanesinide kendi aralarinda bridge yapabiliyor olmaniz gerekli.
Emre AYDIN
[/quote]
bu aöylediğinizi nasıl yapabilirim? daha önce denemesini yaptınızmı?
merhaba,
amaç nedir, farklı çözümler olabilir?
virtualbox'a baktım lakin desteği yok
İleride hepsi olur
Emre.
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn