Merhaba,

Windows Server 2003 Enterprise R2 uzerinde ISA Server 2006 Ent. kullaniyoruz. Domain yapisi mevcut, Domain Controller, ISA disinda baska bir server.
ISA nin kurulu oldugu server domain uyesi.

Yaklasik 500 kullanicimiz var ve kullanici bazli kural atayabilmek, kullanicilari anonim olarak degilde kimlikleriyle gormek icin ISA' da kimlik dogrulama kullanmayi denedik.

Buraya kadar her sey normal gozukuyor ancak, ISA Server uzerinde, Internal Network ozelliklerinde "Web Proxy > Authentication" kisminda "Require all users to authenticate" dedigimde ISA domain' de olan, olmayan tum kullanicilardan kimlik bilgisi istiyor ve girilen bu kimlik bilgilerini de kabul etmiyor.

Ancak girilen kimlik bilgisi Active Directory kullanici hesabi degil de ISA Server' in lokalindeki bir kullanici hesabi olursa bunu kabul ediyor. Domain' deki hic bir kullanici hesabini kabul etmiyor. Kimlik dogrulama metodlarindan "Integrated, Basic" ve "Integrated, Digest" seceneklerini denedim fakat her ikisinde de ayni sonucu verdi.

Select Domain kismindan domaini gorup secebiliyorum, rule' larda her seye izin verip denedim fakat sonuc ayni. ISA Server' daki lokal kullanici hesabiyla cok guzel calisiyor ancak domain' deki kullanici hesaplarinin hic birini kabul etmiyor.

Bu arada tum client' lar, Web Proxy Client ve ayrica Firewall Client da yuklu. IE ozelliklerinde de User Authentication bolumunde "Automatic logon only in intranet zone" secili.

Cozum onerilerinizi merakla bekliyorum.

Tesekkurler.