[quote author=giray link=topic=1009.msg3779#msg3779 date=1206446553]
Mceafee Epo +Mcafee enterprise 8.5+Antispy+desktop firewall

ikinci olarak trendmicro ben şuan 300+ terminalde trendmicro 7.5 kullanıyorum terminalleri kısmen yavaşlatıyor ama güvenlik 10 üzerinden 9.9
[/quote]

Merhaba,
McAfee Total Protection for Enterprise Client trial versiyonu sitelerinde yok. Denemeden kimseye tavsiye edemem.

Trendmicro eğitimine uzun bir süre önce katılmıştım. Denememiz için cdler vermişlerdi. O zaman denememiştim. Şimdi internetten OfficeScan Client/Server Edition 8.0 trial download ediyorum. Eğitim aldığım şirketi hatırlamak için partnerlerine bakınca İstanbul Anadolu yakasında firma göremedim. Sanırım değişti. Teknik desteği nasıl ? Symanec Türkiye gibi "Knowledge Base'lere bakın." Baktım dediğinizde "Symantec'te knowledge base açın" gibi teknik destek vermiyorlar değilmi ? Tabi sadece Türkiye'den destek almak yetmiyor. Bazen mesai saati dışında oldukları için yurt dışından destek almak gerekiyor. Yine Symantec'ten örnek vereceğim. Bir sorun için Symantec Irlanda'ya telefon açarak destek istemiştim. Bildiğim ve denediğim işe yaramayan yöntemi söylemesinin ardından telefonu yüzümü kapatmıştı. Trendmicro'da destek alma ihtiyacı duydunuz mu ? Duyduysanız yaklaşımları nasıldı ?

Örneğin Acronis True Image avrupa sitesinden chat ile trial download linki almıştım. Benden telefonumu istemişlerdi. Ertesi gün Kavi Bilgisayar telefon açtı. Yardımcı olabilecekleri bir konu olup olmadığını sordu. Daha öncede antivirüs firmalarının teknik destekleri ile ilgili bir araştırma yapmam gerekmişti. Elimde antivirüs programları olmadığı halde "Trial olarak edindiğim antivirüs programınızın devreye girmiyor" diye yalan söylerek teknik destek istemiştim. Trial'e bile Kavi Bilgisayar destek vermeye çalışmıştı. Kavi Bilgisayar Bitdefender satıyor. Bitdefender için ne derseniz arkadaşlar ?

Saygılar