Merhaba,
Bu başlık altında forum ile ilgili tüm soru,istek ve önerilerinizi takip ediyor olacağız.
İlginiz için teşekkürler.
Merhabalar;
Öncelikle bu iş alanında donanım ile başlayıp, ağ, güvenlik, veri kurtarma, adli disk inceleme, sistem yöneticiliği ve şimdilerde de uğraşmaya çalıştığımız sanallaştırma dünyasında edindiğimiz 15 senelik tecrübelerimi aktararak faydalı olabileceğim bir platform oluşturduğunuz için çok teşekkür ederim. Sade ve anlaşılabilirliğe çok dikkat etmişsiniz.
Tavsiye niteliğinde belirtmek istediğim tek sıkıntı, ağ yapılarıyla ilgili bir form ana başlığı görememiş olmam. Gerçi günümüzde Güvenlik ile çok iç içe girmiş olsa da ayrı bir ana başlık olarak ele alınabileceğini düşünüyorum.
Saygılarımla,
Kerboros selam,
Hoşgeldin, bol katılımlarını bekliyoruz. Forum için gerçekten fazlasıyla mesai harcadık ama iyi bir şey çıktı ortaya.
Bazı başlıkları zaman içinde revize ediyor olacağız.
selamlar,
Emre Aydın
Emre Aydın
MVP | Office 365 | Since 2006
MCT | Since 2005
MCSD | Azure Solutions Architect
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCSA | Office 365, Server 2012, Cloud Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Web : www.mshowto.org
Mail : emre.aydin [@] mshowto.org
Twitter : https://twitter.com/emreaydn
Linkedin : tr.linkedin.com/in/emreaydn
Merhabalar;
Linux başlığı altında FOG server kurulumu ile ilgili adım adım kurulum dokümanı hazırladım fakat yayımlayamıyorum. Eklenti 5 adet üzeri resim eklememe izin vermiyor. Doc file boyutu da 1.7 MB oldu oda boyut kotasına takılıyor. Bu tip bilgileri nasıl yayımlayabilirim?
Selamlar...
Faruk selam,
Rutin olarak yazı yazmak mı istiyorsun?
Emre Aydın
Emre Aydın
MCT | Since 2005
MCSE | Private Cloud, Messaging, Communication, Server Infrastructure, Productivity, Platform
MCTS | Developing Azure Solutions, Implementing Azure Infrastructure, Architecting Microsoft Azure Solutions, SAM
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Selam Emre,
Rutin yazı meselesinde kendime çok güvenmiyorum. Şimdilik üzerinde tecrübemi arttırdığım FOG server hakkında 3 yazı yayımlamayı hedefliyorum. Bunlar resimli, ofis dosyaları. Bu yüzden kapasite büyük ve forma giremiyorlar. Nasıl yayınlayabilirim yol göstermenizi bekliyorum. İsterseniz dosyayı size göndereyim siz yayınlayın.
Sağlıcakla...
Limitleri biraz arttıracağız.
Gece saatlerinde tekrar dener misin?
Selamlar,
Emre.
Emre Aydın
MCT | Since 2005
P-Seller
Intelligent Cloud | EMS
Merhaba,
Linux Başlığı altında iki adet 'Adım Adım FOG Server Kurulumu' isimli konu başlığı oluştu. Açıklama eklemeye çalışırken yanlışlıkla iki kere giriş yapmışım. Silemiyorum da. Mümkünse, uzun anlatımlı olan başlığın silinerek, kısa link içeren başlığın bırakılmasını talep ediyorum veya açtığım bir konuyu nasıl silebileceği mi de anlatabilirseniz balık tutmayı öğrenme adına faydası olur.
Teşekkürler...
www.mustafakasikci.com
Forumda Kullanıcı adınız olarak adınız soyadınızı kullanmanızı öneriyoruz. Değişiklik için özel mesaj atabilirsiniz.