Öncelikle herkese merhaba , 2 3 gündür interneti talan edip de çözümünu bulamadığım , bir çok insanın da ayni konuda dert yakındıgını gördügüm bir sorunum var. SBS 2008 üzerinde local AD kullanıcılari ve remote domain i için geçtiğimiz güne kadar sorunsuz çalışan bir exchange serverimiz vardı, firmadaki toplam 15 bilgisayarın yaklaşık olarak 10 tanesinde sürekli remote domain in şifre penceresi çıkıyor ve hiçbir şekilde mevcur kullanıcı ismi ve şifresini kabul etmiyor. Konuyu google dan bayagi aradım fakat sornla ilgili post yapıp da cevap alamayanların sayısı bir hayli fazla. Cevabı kolaylaştıracaksa aşagıdakileri ip ucu olarak verebilirim.

Password box a cancel denildigi zaman outlook 2007 tekrar başlayıncaya kadar şifreyi sormuyor, mailler düzgün bir şekilde çalışıyor.

OWA de her hangi bir sorunumuz yok , ayrıca internet üzerinden exchange e baglandıgımız zaman her hangi bir hata almıyorum ( rpc over http)

Userlerin accountlari aktif herhangi bir lock durumu yok; exchange server üzerinde de her hangi bir değişiklik yapılmadı.