Truva Toner 1997 yılında kurulmuş, zaman içerisinde üretim, ürün geliştirme ve dağıtım faaliyetlerini tek bir çatı altında birleştirerek entegre bir yapıya kavuşmuştur. Kendi tescilli temsilciliklerini üstlendiği dünyanın önde gelen firmalarının ürünlerinin Türkiye yazıcı ve sarf malzemeleri haklı ve saygın bir şöhrete kavuşmuştur. Ürünlerinin kalitesi, çeşitliliği, ürün tasarımlarındaki özen ve servislerin profesyonelliği Truva Toner’i ayrıcalıklı kılan özelliklerindendir.
Kuruluş ve gelişim aşamalarını İstanbul-Bağcılar piyasasında gerçekleştiren firmamız 1997 yılında merkezini İstanbul-Bağcılar’da açmıştır. Halen ithalat ve dağıtım faaliyetlerini 3000 m2 kapalı alana sahip olan tesislerinde sürdürmektedir. Son yıllarda yurtiçi satışlarının yanı sıra ihracatta da önemli gelişmeler kaydeden Truva Toner tescilli markası ile kalitenin sembolü haline gelmiştir.
Muadil ürünlerin yanında Lexmark, Utax, Xerox, Brother, Oki, Canon, Develop, Epson, Hp, Konica Minolta, Kyocera Mita, Oce, Olivetti,Olympia, Panasonic, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Yumi gibi dünya markalarının orjinal ithalat ve dağıtımını gerçekleştirmektedir.
Diğer yandan birçok projede sayısız başarı ile yer alan Truva Toner; toner,kartuş ve bilgisayar malzemeleri satarak firmanın büyümesini sağlamıştır.Hedefimiz,e-ticaret sektörüne yönelik çalışmalarımızda, yalnızca bir tedarikçi olmaktan fazlasını sunmaktır.
Online Satış Sitemiz | www.truvatoner.com.tr